Caricamento Eventi

« All Events

  • Questo evento è passato.

Ferie med Flow i Castelvittorio i Norditalien

20 aprile 2015 h.15:00 - 27 aprile 2015 h.19:00

Ta’ på Ferie med flow til Italien

Forestil dig, at du mod slutningen af en våd, kold danske vinter pakker kufferten og flyver foråret i møde… Afsted til en uge fyldt med afslapning og nydelse, tid til dig selv, nye oplevelser, hyggeligt samvær – og med ny inspiration til hvordan du kan håndtere både de små og de større udfordringer i dit personlige liv.

Vi flyver til Nice, hvor vi bliver modtaget af vores vært, sanger og sanglærer Pia Scharling, og så går turen videre over den italienske grænse til Pias andet hjem… Den charmerende lille italienske landsby, Castelvittorio, som på smukkeste vis klistrer sig til en solfyldt bjergside i i den forårsklædte Nerviadal i Lirguen.

Et omdrejningspunkt for Ferie med flow i Italien er. De 5 stærke” – fem miniworkshops, hvor du bliver introduceret til en håndfuld anerkendte, enkle og effektive veje og værktøjer til nye indsigter og personlig udvikling.

De fem metoder er persontypeværktøjet Enneagrammet, Coaching, Mindfulness, Positiv psykologi (tankens kraft) samt energimedicin (EFT og Bachs blomsterremedier). Du kan læse mere her om „De 5 stærke”.

I Italien vil den daglige undervisning foregå i landsbyen – i det fri, hvis vejret tillader det, og ellers i ”Den gamle skole” og en tidligere kirke. Begge lokaler er for nylig blevet smukt restaureret.

Udover de fem udviklings-workshops bliver der også plads til et lynkursus i italiensk gastronomi og til et par udflugter i programmet.

Læs mere her:
http://www.munonne.dk/mc—norditalien.html

OBS: tilmelding skal ske via Munonnes hjemmeside… Men angiv gerne her om du deltager el. måske deltager. Således kan du komme i kontakt med andre der skal med på samme tur… 🙂

Details

Start:
20 aprile 2015 h.15:00
End:
27 aprile 2015 h.19:00
Categoria Evento:

Organizzatore

Munonne
Phone:
22 57 01 58
Website:
https://www.facebook.com/Munonne